Dyskusja: DVD2One
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2003, 22:33   #6
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Thumbs up

Cytat:
CobraVerde napisa***322;(a)
dobra już mam - eMule jak zawsze niezawodne
jutro przetestuję - tymczasem przeczytałem dyskusję o Dvd2one na Doom9 - wynika z niej że cudów nie ma i jak się chce możliwie najlepszej jakości to trzeba bawić się CCE. napewno opłaca się stosować Dvd2one przu krótszych filmach - do 2 h. jakość bedzie OK
oczywiście prędkość jest rewelacyjna i dlatego warto się nim bliżej zainteresować.
Drogiego Miszcza Cobra Verde bardzo proszę własnie o wnioski po testach (jako znawca tematu, na pewno zwrócisz uwagę na niuanse). Spróbuj ustalic jak bardzo film zrobiony DVD2One rózni się od tego zrobionego CCE 2.50 (3 Pass).

Jednocześnie chciałem spytać czy wystarczy zapuszczać CCE 2.50 na 3 pass czy też moze 4-5 pass przy robieniu DVDR (w sumie ma to być porada dla kolegi, który co prawda wie na ten temat więcej ode mnie, ale informacje przyjmuje do testów).

Pozdrawiam

Jabba
[niestety nie wpadłem na to,ze mogłem być Aquirre, Gniew Boży - to w nawiązaniu do ksywki Cobra Verde ]
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post