Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2009, 19:20   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Linuksa już ściągnąłem tego Ubuntu i spełnił swoje zadanie. Trochę dodatkowych danych przegrałem.

Natomiast ten Windows to bardzo ciekawa sprawa, będę musiał się z tym dokładniej zapoznać, na wypadek przyszłych wydarzeń

Tymczasem uruchomiłem już ten program i sprawdzam dysk. 40mb sprawdził szybko, potem znalazł pierwszy bad sektor, naprawił i.. zaczął znajdować kolejne. Po godzinie było ponad 300 znalezionych i naprawionych bad sektorów i cały czas pojawiały się kolejne. Zaczynam się trochę niepokoić, czy tak ma wyglądać działanie tego programu, bo oczywiście jakieś bad sektory, że znalazł i naprawił to dobrze, ale czemu aż tyle i wszystkie w jednym miejscu? Kiedyś testowałem inny dysk, zachowujący się dużo gorzej, to bad sektorów było 8..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post