Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2009, 19:37   #331
kamiltbg
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.02.2009
kamiltbg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam. Mam 1 pytanka w skład którego wchodzi wiele innych pytań.
Mam zamiar zainstalować sobie FreeMCBoot'a u koelgi, czy jak będę go instalował na karcie to nie zmieni on softu konsoli? Bo nie chciałbym takiej sytuacji bo potem coś może nie działać w konsoli kumpla. (I czy w ogóleFreeMCBoot zmienia soft konsoli)
Może wyjaśnię to ianczej, wpadam do kumpla, wkładam memorke, pendrive i płyte z uLELF'em, formatuje kartę, wybieram instalację FreeMCBoot'a instaluje się potem wyciągam kartę. Jeśli tak zrobię to nie zmieni sie soft konsoli kumpla? (o ile w ogóle on się zmienia?) Potem przychodzę do domu, wkładam kartę i FreeMCBoot startuje automatycznie czy klikam w browserze jego nazwę? I czy po wyciągnięciu karty i restarcie konsoli wszystko wygląda tak, jakby tego FreeMCBoota nigdy nie było, czy jednak coś się zmienia. (Ehh, 3 raz to samo pytanie o zmianę softu konsoli, ale nie chciałbym pisać kolejnego postu już)
Namieszałem trochę, ale po prostu nie umiem inaczej przedstawić mojego problemu, a w tutorialu nie było o tym napisane (albo i było ale nie zrozumiałem, w każdym bądź razie było tylko odpalenie FreeMCBoota 1.8b z menu instalacyjnego, a z Browsera nic o tym nie było) Mam nadzieję, żę zrozumiecie co napisałem
Z góry dziękuję za pomoc.

Ostatnio zmieniany przez kamiltbg : 16.02.2009 o godz. 19:57
kamiltbg jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online