Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.02.2009, 10:41   #8019
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar...karambolu.html

znajomi spadli

cóż za sprzęt, a mowa była o wymianie a nie jakieś przedpotopowe mi-2
Od rana o tym trąbią, a mnie zastanawia jedno - jakim cudem w dzisiejszych czasach nie są w stanie błyskawicznie zlokalizować miejsca upadku śmigłowca?? To przecież autobusy mają mieć gps'y, a śmigłowce, których przecież nie mamy tak dużo, nie?

I ten numer lokalizacyjny 112 - w telewizji ktoś się wypowiadał, że umożliwia to lokalizację z dokładnością do trzech km (!). Zakładam, że się pomylił i chodziło o metry, ale z drugiej strony, gdyby tak było, to od razu by wiedzieli, gdzie jest dzwoniący. Nie wiem, o co tu chodzi...

A co do tej pseudoautostrady, to ostatnio po raz pierwszy od bardzo dawna miałem okazję się nią przejechać. Powiem szczerze - wypadku takie, jak dzisiejszy, wczorajszy, czy sobotni, bo akurat jak jechałem, to też o karambolu w radiu mówili, zupełnie mnie nie dziwią...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post