Aż mnie głowa rozbolała... ;P Ale po kolei:
Cytat:
Jest jakiś vfat, tak pokazuje Linux, ide zobaczyć jak pisze na Windowsie
|
Jakiego managera plików używasz? Jak pamiętam w KDE miałem Dolphina i też wszystkie faty mi tak wyświetlał. Równie dobrze to może być i exFAT, a tego już nie łykną obecne moduły. Gdzieś na pewno można sprawdzić dokładnie.
Cytat:
edit3: nadal nic, albo zły pendrive (ale sprawdzałem na dwóch, na mp3'ce tylko widać pliki - pliki mp3) albo złe kodowanie filmów
Jakie jeszcze pliki były na mp3,których nie było widać?
|
Jak sobie zmienisz w opcjach to będzie wyświetlać wszystkie pliki i katalogi. ;]
Cytat:
myślałem że nie widać tych .avi przez te inne pliki.
|
Nie, nie. Jedno nie ma z drugim nic wspólnego.
Cytat:
Teraz moj PS2 slim odczytuje wszystkie pendrive
|
Nie ma takich modułów, które obsługują wszystkie. ;]
Cytat:
Masz tu SMS i wszystkie nie zbędne modules zastąp te swoje moim i sms też
|
Kompletny bezsens. Po pierwsze to SMS nie szuka USBD.IRX w "./MODULES/" tylko w "./" lub "mc0:/SMS/". Po drugie jest tam cała masa całkowicie zbędnych, powiedziałbym, że z innej bajki, modułów... to samo z obrazem IOP. Bezsens!
Cytat:
Za instaluj ponownie fmcb i będzie działać na bank
|
A co ma do tego FMCB? Kolejny bezsens.
Cytat:
Mam super stronki z elfami i wiele innych bajerów proszę tylko napisać.Moja instalk fmcb zajmuje ponad 16 mb ale ostry wypas
|
To fajnie, cieszymy się razem z Tobą, ale edytuj posty.
Nie widzę też sensu na "instalkę 16MB". FMCB+ESRy+uLE+SMS+HDL+MCA i to w sumie tyle co warto mieć na memorce o ile nie szkoda miejsca nam na to.
Ja na karcie trzymam tylko uLE, SMSa dlatego że ciągle ktoś ma z nim problemy na forum ;], a resztę potrzebnych programów linkuję do mass. I tak też polecam czynić.
Cytat:
Ciekawe jak tą ścieżkę mam podać, w SMS'ie nie ma takeigo czegoś.
|
Nie ma. On szuka plików po nazwach w "mc0:/SMS" lub "./".
Cytat:
po wrzuceniu ich do mc0/SMS/USBDrv nadal nie działa.
|
I nie będzie bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Kacpercapo po prostu bzdury napisał.
Cytat:
BERIONIK TU PYTANKO SPECJALNIE DO CIEBIE WALCZE WŁAŚNIE Z KONSOLKĄ OD KUMPLA SCPH - 90004 BROWSER W WERSJI 1.40 CD PLAYER 2.00 PLAYSTATION DRIVER 2.00 DVD PLAYER 3.11E I........... I LIPA WBIJAM NA MEMORKE WERSJE MULTI FMCB 1,8 I,,,,,,,,,, I NIC NIE RUSZ DA WOGÓLE RADE ROZKULAĆ TĄ KONSOLKE POD HOMEBREW
|
Wyłącz caps lock, to tak na początek. ;P
Rozwiń myśl: "nic nie rusza".
Cytat:
On miał na myśli żebyś wrzucił te irx. do folderu install/modules zamiast tamtych które miałeś tam wcześniej i zainstalował FMCB jeszcze raz.Poza tym mozesz je podmienic recznie na karcie pamieci sa w mc0:/SYS-CONF
|
"mc0:/SYS-CONF" używa tylko FMCB i parę innych aplikacji. SMS nie i napisze to trzeci raz, mam nadzieję, że się teraz utrwali: SMS szuka swoich plików w "mc0:/SMS/" i "./". Nie przypominam sobie, aby EEUG dodał jeszcze jakieś.
//huh, zapędziłem się:
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2divx/strona11.php
---
sorry, że tak pomieszałem te quote, ale chyba każdy będzie wiedział czyj jest czyj.