Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2009, 14:38   #8059
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Bo to byli mili, kurturarni dresiarze. To sie nazywa wychowanie.
A były z nimi bikejki w białych kurteczkach i kozaczkach ?
I czy słuchali przebojów, które wczoraj widziałem na Youtube w sekcji "polularne"?
Tytuły miały bardzo ciekawe : Peja - "Weź wypi****laj" oraz "K***wskie życie" (nie wiem kto śpiewa)...

Koncern tytoniowy zapłaci 8mln za śmierć palacza.
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...a,1262146,2943

Tak łatwo można położyć te koncerny.
Żeby nie wiem jak napisali "palenie szkodzi zdrowiu" to i tak palacz powie, ze nie wiedział ..
Głupie te koncerny, powinni jeszcze napisać "koncern nie odpowiada za twojego raka płuc ani żadną inną twoją chorobę".

"Utorowali droge dla tych, którzy szukają sprawiedliwości w sądzie". Jakiej sprawiedliwości .
Z artykułu wynika, że facet zaczął palić w 57 roku. Nie orientuję się dokładnie, ale wydaje mi się, że informacje na temat szkodliwości palenia pojawiły się dużo później. Od biedy więc można założyć, że rzeczywiście tamtejsi palacze robili to nieświadomie (w sensie szkodzili sobie).

Co do starszych osób, to wydaje mi się, że trochę przesadzacie. Oczywiście zdarzają się przypadki, jakie opisujecie, ale też są to raczej sytuacje sporadyczne. Większość starszych ludzi naprawę nie jest zła na cały świat i chce po prostu normalnie żyć, co w naszej codzienności nie zawsze jest proste, zwłaszcza dla trochę słabszych osób.

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 19.02.2009 o godz. 14:40
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post