Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2009, 01:17   #2
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez serwituty Podgląd Wiadomości
Witam!

Nie zauważyłem żadnego działu do witania się, więc witam się tu
Może być.
Cytat:
[...] Przegrzebałem FAQ'a, archiwa i nie znalazłem odpowiedzi na parę spraw, [...]

1. Jak sprawdzić ilość błędów na płytce do nagrywania? Ponoć K-Probe działa tylko na LiteOn'ach, a ja mam w laptopach nagrywarki Optiarc DVD RW AD-7530A i Optiarc DVD RW AD-7540A. Czy jest jakiś soft który przetestuje płytę na tych nagrywarkach?
Słabo szukałeś.

Nero CD/DVD Speed - odczytywanie wyników

Nec (bo optiarc to nic innego jak Nec) od biedy da radę testować, ale niekoniecznie na oryginalnym firmware.

Wgraj coś stąd: http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/
Cytat:
[...]

4. Jak sprawdzić, czy nagrywarka w ogóle wspiera CD-Text?
Nero Info Tool pokaże.
Cytat:
5. Jak dołożyć grafikę w ramach CD-Text i za pomocą jakiego programu? W artykule http://www.cdrinfo.pl/artykuly/cdtext/ jest napisane, że się da, ale nie jest napisane, jak to zrobić.
Nigdy się w to nie bawiłem - IMO to nikomu i do niczego niepotrzebne.
Cytat:
6. Czy jest sens nagrywać na płycie TDK CD-R AUDIO (for cd-r audio recorders)? Ktoś mi mówił, że to płyta do "głębokiego" nagrywania. Nie wiem co to znaczy i czy nagrywarki z pkt 1 dadzą radę nagrać materiał...
Nie ma sensu.

Verbatim, sony, złote benq.
Cytat:
7. Czym w ogóle nagrywać ten materiał - znaczy się jakim programem?

8. Mam tylko Nero Smart Essentials, które nagrywa najwolniej 8x. Czy inne programy będą w stanie zmusić napęd do nagrywania np. 4x? [...]
Może lepiej x1?

Dla dzisiejszych nagrywarek i nośników optimum leży między x8 a x32
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post