Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2009, 15:29   #21
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
tam między "kart" a "pamięci" jest przecinek...
A ja myślałem, że to ja mam słaby wzrok... W dodatku zauważyłem, że to nie tylko wzrok, a jeszcze bezczelny sposób modyfikacji treści...

Cytat:
Napisany przez pixelplus Podgląd Wiadomości
a tutaj:
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
(...)z niezłymi upgradami kart pamięci itp.
gdzie przecinek zmieniający treść wypowiedzi w cudowny sposób wyparował...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post