|
wiedziałem że się przyczepisz odrazu. Tak KDE JA WIDZIAŁ i co z tego? a Ty słownik języka polskiego widziałeś? Albo opuściłeś lekcje języka polskiego w szkole, nie znam czegoś takiego jak TY WIDZIAŁ, JA WIDZIAŁ.. hmm dziwne.. Co do KDE.. co to jakieś cudo to jest czy co? Poza tym, jeżeli chodzi Ci o jakieś rozwiązania w KDE które są*i w Win i w OS X to spoko - dla mnie może to być, bo to freeware... ale nie używam - nie muszę;] Co do rasizmu, o który mnie posądzasz, to spójrz w słownik jeszcze raz, i zobacz, czy rzeczywiście o tym jest dyskusja. Tak mam OS X, tak lubię ten system, tak znam jego wady, tak wiem że nie jest idealny ale podoba mi się, mam prawo wyrazić swoje zdanie. Poza tym odpowiadałem na pytanie kolegi, przeczytaj jeszcze raz pytanie i odpowiedź. Jeżeli to jest dla Ciebie rasizm... hmmm tak.. polecam słownik.
A.. weź mi nie wyjeżdzaj tu z tekstami pt poczytaj mi mamo - jak zwykle jesteś zgryźliwy i jak zawsze zapominasz od czego jest forum. Czyjeś braki w wiedzy da się wykazać w bardziej przyjazny sposób. Już raz miałem z Tobą bardzo nieprzyjemną rozmowę i jako jedyna osoba tutaj jesteś u mnie skreślony, więc jeżeli z łaski swojej możesz - to się odczep. Dla Ciebie jest jedyna racja - Twoja. EOT
sorry za OT, ale się powstrzymać nie mogłem.
Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 21.02.2009 o godz. 23:44
|