Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2009, 11:28   #2886
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
UWAGA! Oszustki! Nie wiem, czy też robisz zakupy w marketach, ale te informacje mogą sie przydać. Chcę Ciebie ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w Auchan, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszegosamochodu, kiedy ładujesz zakupy do bagażnika.Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by niepopatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonanąpracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego Auchan.Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnim siedzieniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić.Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfelzostał właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy wponiedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę!
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post