Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2009, 21:11   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dzieki za odpowiedz
szczerze to nie mam za bardzo ochoty na spedzenie kilku godzin lub dni na konfigurowaniu tego linuxa - jeszcze openwrc z gotowcow i jak nie bedzie kumkac to wracam do oficjala
tamto forum juz oczywisice trzepalem i... nic
wiele osob ma problemy z wykrywaniem napedow podlaczonych do portow USB i rozwiazan brak
co dziwne, nawet jak wlacze FTP (fw 3.0.3.6 oficjalne) to status dalej unmounted i nic nie moge uploadowac
o ropoczeciu pobierania przez Download Master nawet nie mam co snic

potestuje jeszcze z innymi napedami
moj czytnik to czytnik tylko SD z jednym slotem nie wymagajacy steronikow (ma dzialac jak PD i to tez robi)
jak pisalem - jest wykrywany, tylko nie montuje go
jutro pewnie nie dam rady, pojutrze wiec postaram sie posprawdzac inne czytniki, karty, PD i zew dysk twardy
dzis podpiolem tylko czynik microSDHC z karta Kingstona i NIC, nawet nie zakumkal, ze cokolwiek sie stalo (czytnik nie ma diody, wiec nie wiem, czy w ogole dostal zasialanie)

w tej chwili probleme jest widzenie napedu przez moj router - oleg nawet go nie wykrywa, wiec kiepsko to widze
jakiekolwiek inne zabawy wymagaja najpierw zamontowania napedu
niestety nigdzie nie ma opcji montowania
zdenerwuje sie, jak sie okaze ze mam cos nie tak z routerem
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post