Cytat:
Napisany przez kacpercapo
[...] najzwyklejsza płytkę dvd z mp3 i filmami nie tworzyłem jej w żadnym programie [...]
|
A po Polsku? Ja np. nie wiem jaka to jest "najzwyklejsza płyta dvd z mp3". Mogę się tylko domyślać, że masz na myśli kompilację z ISO9660/Joliet (bez ELF+CNF).
Bez chipa mechacon jej nie przepuści. Śniło Ci się coś.
Cytat:
[...] Nie ważne czy patchuje się ESR disc patcher GUI v0.24a czy MementoDiscPatcher0.9e bo to jedno i to sam tylko ze FMCB mam bardziej rozwinięte odpalanie z memorki elfów niz Memento [...]
|
Nie myl pojęć. ESR Disc Patcher, zarówno jak i Memento Disc Patcher to programy do patchowania tablicy UDF. Nie maja nic wspólnego z FMCB i Memento FW dla Memor32.
Poza tym FMCB i MementoFW to wcale nie to samo. Dwie zupełnie różne aplikacje, które różnią się w działaniu. To, że opierają się na tym samym pomyśle nie oznacza, że to to samo.
Cytat:
[...] A co do tych TDK minusów niebieskich to ja coś muszę dodać są to jedne z najlepszych płytek na rynku na nich około 34. backup gier nie które maja po2 lata nawet i bez zarzutu smigają !!!
|
Nośników nie sprawdza się "na oko" ani nawet "na słuch". Używa się ciekawych programów do pomiarów ilości błędów itd. Poczytaj na forum.
---
Cytat:
ale to nie ten patcher i esr nieuruchamia
|
Oba robią dokładnie to samo, także to bez znaczenia. Już pisałem: naucz się wypalać płyty dla PS2.