Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2009, 21:13   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez agrezt Podgląd Wiadomości
Napiszcie coś ludziska. . .
O, to może ja, tak ogólnie....

Cytat:
Nie wiem czy użyłem zbyt skomplikowanego słownictwa w swoich pytaniach, czy wydały Wam się na tyle durne, że nie warto na nie odpowiadać
Oczywiście, że nie. Nie są to na pewno durne pytania, słownictwo jest zrozumiałe i problem przedstawiony dość klarownie.

Cytat:
czy po prostu gówno wiecie, nieważne.
O, i tu poczułem się urażony tym uogólnieniem. Dlatego wyjaśniam, że wiem jak np. przyrządzić golonkę w sosie piwnym, rozebrać i co ważniejsze, złożyć parę urządzeń, a żeby było coś bardziej w temacie forum, wiem więcej niż mniej o budowie, programowaniu i działaniu DVD-Video. I nie uważam, że jest to gówno...

A że przy okazji nie mam DMR-EH57 i przypadkiem nie pracuję w serwisie Panasonic Polska - to się dotąd nie odzywałem. Podejrzewam, że inni z tego samego powodu. Zauważ, że jest to serwis ogólny, a nie specjalizujący się i sponsorowany przez Panasonica.

To co można doradzić (jeśli nie pojawi się tu ktoś z takim sprzętem):

- oczywiście na początek RTFMF,
- kontakt z serwisem Panasonica, który powinien rozwiać większość, jeśli nie wszystkie wątpliwości

lub

- zwrot sprzętu do MM.

Pozdrawiam.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post