Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2009, 00:54   #1
de6v6il6
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.03.2009
de6v6il6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
USB Advance a pen drive...

Witam

Sprawa ma się tak niedawno zakupiłem konsolkę ps2 (scph 77004) i zacząłem się bawić wszelakimi aplikacjami dostępnymi w pakiecie Free Mc boot ver 1.8b... i tu wrzucam swoje pytanie Mianowicie jaki pen 8gb będzie poprawnie rozpoznawany przez usb advanced odpaliłem jak do tej pory kingstone datatravler 2gb wersję, 4gb nie widzi, 1gb nie widzi... i mała ciekawostka kupiłem pendriva ocz rally2 8gb nie zdziwiłbym się gdyby nie działał wcale ale... po odpaleniu usb advanced'a na 2 sekundy następuje przebłysk zawartości pena wraz z wolnym miejscem i po tym przebłysku ponownie go nie wykrywa, dioda sygnalizuje, że połączenie (zasilanie) jest. Sms również nie widzi pena od ocz natmista uLunchELF w wersji 4.3 widzi zawartość pena i można ją dowolnie modyfikować... czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć o co mu tak własciwie chodzi czy jest może jakaś nowa wersja pliku USBHDFSD.IRX która ruszy go z miejsca. Z data travlera odpaliłem przez usb advanced Makai Kingdom ale na 2 gigowym penie niewiele co się zmieści. Konsola jest czysta i nie ma w bebechu żadnego chipa.

Pozdrawiam i liczę na pomoc
de6v6il6 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online