Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2009, 22:16   #19498
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Frater podwójny
za świeży!
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Jestem
wieczorny żywczyk
fuj...
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Kolejny Fraterek
Kup tych podwójnych kilka, schowaj gdzieś w piwnicy, i poczekaj, aż im termin ważności minie. To dopiero jest coś!

Trafiłem na dwa takie w Piwoszu, kupiłem na własną odpowiedzialność, potem kupiłem z nowej dostawy, i to nie było to - nie miało tego specyficznego aromatu/posmaku wina.

Ja mam zamiar kupić i zapomnieć o 10 Fraterach podwójnych.
ed hunter jest offline