Mam kompa na którym cisnę w GTA IV, CoD 4 a Gothica III przechodziłem na średnio wysokich detalach ale nie o tym teraz

.
bardzo lubię również gry takie w stylu Kozaków -3 pierwszych części ( Kozacy 2 straciły już ten klimat)
Słuchajcie miałem ten sam problem i spędziłem wiele dni żeby go rozwiązać. Zakupiłem oryginalną wersję gry KOLEKCJA KLASYKI - KOZACY ANTOLOGIA(Europejskie Boje, Sztuka i Powrót). Instaluje i klapa nie mogę zagrać wyskakiwał mi ten sam błąd co u kogoś powyżej problem z dmcr.exe i aplikacja się zamykała, również walczyłem z edycją video, rozdzielczością oraz zgodnością. Wtedy wbiło mi do Menu ale nic nie widziałem słyszałem tylko muzyczkę oraz szelest tych kart z menu Kozaków(jak u kogoś powyżej) Przeczesałem naprawdę tyle tematów, tyle stron że miałem już tego dość i odpuściłem. Jednak myśl że nie mogę zagrać w zakupioną za pieniądze grę przesłaniała mi mysli i po paru dniach znów zacząłem przeczesywać internet. Wreszcie nawet nie wiem jak natknąłem się na pewnym angielskim forum o tym problemie i mówię jest link więc spróbuję. Okazało się, że by zagrać w którąś z tych części muszę ściągnąć Patcha do Kozaków.
No i mówię trzeba spróbować. Ściągnąłem Patcha i działa, można się zagrywać choć powiem że odwykłem już od takiej grafy xD. Zajrzałem do folderu z grą i widzę, że w pliku Video nic nie mam czyli usunąłem więc możecie to zrobić. Zróbcie tak: Odinstalujcie wszystko co zainstalowaliście i zainstalujcie grę ponownie. Później Patcha zainstalujcie do folderu z grą i odpalcie grę. wszystko powinno działać (jak nie to usuńcie z folderu Video jeszcze pliki jak mam ja) i musi działać, jak by nie działało to piszcie, to zainstaluję gierkę jeszcze raz i zobaczę co i jak bo instalowałem ją kilka miesięcy temu więc nie pamiętam. Oto link do PATCHA KOZACY:
http://www.gsc-game.com/index.php?t=...ss=299&s=patch
Jak odpalicie grę to napiszcie że ten sposób działa, naprawdę innego sposobu nie ma ten musi wypalić. Pozdrawiam
Teraz czaję a ten temat ma już rok no ale może ktoś na to forum trafi szukając odpowiedzi na ten problem i moje rozwiązanie mu pomoże

. Miłej Zabawy

.