|
brzuszki:
Fakt siejesz defetyzm - o ile pamiętam (a sam odpowiadałem ze 2 razy w 2 różnych postach) taka sama historia była z postem o WTC też posypały się głośy ,że dobrze amerykanom, że po co my sie z nimi solidaryzujemy (oj nie lubię tego słowa) ale w obu przypadkach nie chodzi o pisanie dla pisania - kolega po prostu jakoś chciał odreagować - widocznie taka forma mu odpowiadała lub była pierwsza jaka mu przyszłą do głowy. Skoro uznał to Forum godne tego to tylko można mu dziękować. Sam kiedyś siadłem i pisałem o moim problemie życiowym i gromada forumowiczów przez miesiąc mnie wspierała (i jestem im za to wdzięczny - choć i tak się posypało) . Po to są forum aby pisać a pisanie jest formą odreagowania.
Skoro ci to przeszkadza mogłeś olać ten post (nawiązanie do żydów wydaje mi się co najmniej nie na miejscu - i zalatuje rasizmem, choć masz w tym przypadku racje).
Brzuszki tak więc podsumowując, aby nie kontynuować w tym temacie dialogu, bez urazy "ale czasem milczenie jest złotem" jak to powiedziała równie mądra głowa jak O.W.
pozdro.
|