Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2009, 09:27   #1
DejaVu
Guru

Data rejestracji: 23.08.2008
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Kreator Xtra Alcohol 120%

Dość fajny ''bajer'' jeszcze do końca nie wiem do czego służy-ale ma fajną opcję przerobienia np.gier W ramach testu wziąłem moją ulubioną grę NFSMW i w tym kreatorze Xtra zrobiłem obraz MDF-jest to dość proste-klikasz jaki folder ma skopiować,i po chwili masz plik MDF Co ciekawe wyskoczył komunikat o RPMS że nie można odczytać i może nie działać.Grę odinstalowałem z komputera-potem plik MDF zamontowałem w DT-otworzył się folder w którym nie było pliku autorun-więc nie można tej gry w ten sposób zainstalować -lecz po kliknięciu na skrót exe gra się uruchamia-można grać,są nawet savey-chociaż,na chłopski rozum nie powinno ich być,bo grę miałem zainstalowaną na dysku E a savey są w moich dokumętach na C gra się normalnie,nie stety nie wiem czemu nie ma intra-czyli tej laski co mówi o zapinaniu pasów itp.(niezła sztuka) no i nie ma spolszczenia-menu jest po Angielsku,i nie mogłem grać na padzie,tylko na klawiaturze. Grę skopiowałem na płytkę RW-z niej też działa, bez instalacji, i doczytuje się tak jak to ma miejsce w konsolach
I jeszcze jedna ciekawostka kreator Xtra skopiował to odrazu z cukierkiem , w tą grę grałem bez płyty - oryginał posiadam.
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online