Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2009, 18:12   #2905
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W Indiach co 10 sekund kobieta rodzi dziecko.
Myślę, że powinniśmy ją odszukać i powstrzymać...

- Co było pierwsze: jajko, czy kura?
- Co było najpierw zamówione podano wcześniej...

Od kilku tygodni denerwuje mnie jedna baba...
Nie wiem, skąd wzięła mój numer telefonu, ale kiedy chcę do kogoś zadzwonić przerywa mi każdą rozmowę gadając "proszę doładować konto..."

Blondyny wypłacają pieniądze z bankomatu:
- Hahaha, widziałam twój PIN. To "****"
- Hahaha, wcale że nie, bo 1438.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post