Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2009, 21:17   #200
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Poczytaj forum, jest wiele różnych opinii. Ja zawsze byłem i nadal jestem zwolennikiem Seagate'a właśnie. Owszem, zdarzyła im się ostatnio wpadka z tymi błędami w firmware, ale i tak mam do nich sporo zaufania. A na polecanych przez innych WD i Samsungach się przejechałem, więc raczej do nich nie wrócę. A Seagate wypuścił nową serię dysków 7200.12 - miejmy nadzieję, że już bez błędów w FM
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post