Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2009, 11:48   #8152
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@sobrus
caly myk polega na tym, ze przy skladaniui wniosku popelniono w nim bledy, o czym publicznie powiedziano. zamiast je poprawic to krzycza, ze ich niszcza itd skad wiem, ze nie poprawili? gdyby to zrobili politycy pisu przez tydzien by o tym mowili

co do zbiorki to sie nie zgodzono bo w prosbe rydzyki jasno napisali, ze kasa z tej zbiorki nie pojdzie tylko na odwierty, dali im warunek, ze ma isc tylko na to. tez nic z tym wiecej nie zrobili

ja tez chce zeby panstwo placilo za ogrzewanie mojej dupy, niech mi dadza kase na material a zrobie sobie solar i wiatr, sam zrobie maszt i cala reszte. za 150 tys zl ogrzeje sobie 400m kw + ciepla woda
ale chwila...przeciez pozniej na mnie nic nie zarobia...
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post