Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2009, 04:26   #9
kamkik
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.03.2009
kamkik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam ja posiadam Kingstone DT100/4GB i mi go Plejka wykrywa bez problemu, to samo SMS i USB Advance i wszystko na nim chula... CO do gier na DVD i grania w nie przez USB Advance to sprawdzałem Crash of The Titans i chula bez zaciachów.. W dodatku przerobilem obraz tej gry z ponad 3GB na 1,2GB (w oryginalnym obrazie pliki zajmowaly okolo 1,1GB... a obraz zajmowal ponad 3GB :/ wiec gdzie reszta...? wyjalem wiec te pliki i utworzylem z nich osobny obraz dorzucajaz 100MB plik rar(bylejaki) zeby obraz zajmowal te 1,2GB bo mniejszego sie nie dalo rady utworzyc... chyba ze to ja cos knoce wtedy prosze mnie poprawic...no i potem po utworzeniu gry z owego obrazu przez USB Extreme wrzucilem ja na Pena i odpalilem w USB Advance i chula aż miło ) dzięki czemu na pendrivie moge miec ze 3 takie gry (zawsze to jakas oszczednosc miejsca a w tym wypadku bardzo spora) jak mi sie znudza to je wrzuce na kompa na dysk i nagram Inne

Przydała by sie lista gier kompatybilnych z USB Advance... spotkal sie ktos z was z takową może...?

Ostatnio zmieniany przez kamkik : 12.03.2009 o godz. 04:30
kamkik jest offline   Odpowiedz cytując ten post