Dyskusja: E-Papierosy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2009, 18:04   #19
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
E, tam - próbowałem... Primo - z nie-zaciąganiem to słabo, bo nałogowy palacz i tak się będzie z przyzwyczajenia zaciągał, a dym fajkowy ciężki jest. Secundo - z pachnieniem też nie do końca, bo jak faja leży to śmierdzi strasznie. Tertio - albo fajkę będziesz czyścił po każdym paleniu (a mi się nie chciało), albo do ust wlewa ci się z niej zakapior straszny... Ergo: same wady - wróciłem do papierosów...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post