Cytat:
Napisany przez M@X
Dobra dobra, juz sie nie rob taki politycznie poprawny - dobrze obaj wiemy do czego ludzie wykorzystuja tego typu modyfikacje i nie fanzol mi o oszczedzaniu lasera. Nie znam poki co osobiscie zadnego przypadku by komus padl laser. A jak padnie to sie wymieni.
|
Naturalnie. Jedni tak, inni nie. To że ktoś używa tego do niecnych celów nie oznacza, że ja dlatego nie mogę mieć takiej możliwości. Gdzie jest ten M@X z 2004-6 roku? Gdzie ten M@X z Alladinem i Xbox'em?
Święty nie jestem i nie ma co ukrywać, bez piractwa nie wiedziałbym tyle ile wiem obecnie na temat gier itp. Przez moje łapy przewinęło się setki jak nie tysiące gier (ah te lata Pegasusa...). Po latach jednak żałuję bo niektórych gier po prostu nie sposób już kupić, albo kosztują teraz znacznie więcej. Obecnie podchodzę do tego inaczej. Zawsze jednak tępiłem propagowanie piractwa i samo piractwo - bez względu na to po której stronie barykady stałem. Także tak, byłem i jestem politycznie poprawny. Szczególnie teraz kiedy jestem czysty.
Zresztą, prawdę powiedziawszy ja na miejscu Sony odblokowałbym dostęp do RSXa dla otherOS, ale odczyt podpisanego kodu umożliwił tylko ze zweryfikowanych BD, dodał możliwość zgrywania gier na HDD tak jak na X360 i wyłączył te szyfrowanie fs... Byłby wilk syty i owca cała. Ale tego Sony nie zrobi raczej nigdy - to by dopiero fanboy'e mieli wodę na młyn: "no PC normalnie no".
PS: za kilka dni przytnę ten topik. Zbędne posty trafią do wiadomego tematu w śmietniku. ;]