Dyskusja: Pomocy - DVD Menu
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2009, 01:21   #10
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To ja dodam:

Spotykają się w tym dziale ludzie, którzy mają problemy z wykonaniem jakiejś czynności. Powody są różne: najczęściej brak doświadczenia, koniecznej wiedzy, problemy z oprogramowaniem, itd., itp. I są bardziej doświadczeni użytkownicy, którzy poświęcają swój czas, żeby pomóc w rozwiązaniu tego problemu. I jest OK.

Tylko jeżeli ja poświęciłem już w sumie ze 20 minut na ten temat, a człowiek nie pofatygował się nawet, żeby ściągnąć program, tylko czeka, aż jakiś frajer poda mu jak na tacy całość instrukcji 'krok po kroku'... Pewnie najlepiej by było, jakby jeszcze to za niego zrobił...

To ja odpowiadam:

- niech cierpliwie czeka na innego frajera, bo ja się nie poczuwam; i tak już niepotrzebnie poświęciłem sprawie za dużo czasu.

- owszem, mogę napisać poradnik 'krok po kroku', śliczny, ze screenami... Odpłatnie...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post