Dyskusja: Pomocy - DVD Menu
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2009, 01:56   #14
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pomóc?

Pomóc - pomagałem. Robić za ciebie nie mam zamiaru. Skąd wiem, że nie widziałeś tego programu na oczy? Uruchom go, to zobaczysz. A jeśli potrzebujesz instrukcji krok po kroku do odpowiedzi na pytania typu 'czy chcesz mieć menu?' to znaczy, że nie powinieneś się za to w ogóle zabierać...

Czy potrzebujesz też może dokładnej instrukcji do wymiany żarówki?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post