Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2009, 14:20   #907
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
hmm... 6mb cache fsb 333 tylko mi nie mów ze na E5xxx będę miał to samo...

miałem okazje porównać mojego E6300 i właśnie E5200 gdzie różnice miałem jak napisałem wcześniej ok max10%

a u kumpla na niemalże identycznym sprzęcie tyko ma MB na X38 i ramki 1066 i właśnie na E8400@3,8 ma wyniki lepsze o ponad 30-40%

ja patrze tylko i wyłącznie pod katem grania... i robię to z czystego relxu

inny powie żebym kupił I7 hehe no tak ale dziś na AD. marzec 2009 i domniemywam jeszcze b.długo będą królować C2D bo nawet Q9xxx nie ma sensu kupować mówię tylko pod katem gier o @8xxx nie wspomnę bo to jakiś żart sobie zrobili z ta serią