Dyskusja: Jaki telewizor HD?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.03.2009, 07:02   #447
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kizio Podgląd Wiadomości
A LG 42LG6000 albo LG 42LG61000? Czym one się w ogóle różnią?
różnią się grubością 6100 jest trochę cieńszy

nie wiem czym różnią się od Samsunga bo takowego nie mam, ale mam tą Scarlet 42LG6000 - prócz tego że trafiłem na jakiś felerny egzemplarz (dwa razy w serwisie) to obraz super, HD wyglądają świetnie, telewizor nieźle sie prezentuje - moja opinia.

pozdrawiam
Maciek