Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.03.2009, 09:10   #5
Ormianin
Komandor
 
Avatar użytkownika Ormianin
 
Data rejestracji: 29.07.2002
Lokalizacja: Oława
Posty: 6,348
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Mozna podejść jeszcze organoleptyczne do tego co pisał @Ed... Nie boli mnie na drugi dzień głowa po spożyciu 3 heinekenów, nie pasteryzowanych regionalnych i innych lokalnych mało znanych marek (m.in. kiedyś Lwówek Sląski)

boli mnie glowa i czuje sie rozbity oraz mam objawy zatrucia na drugi dzien po spozyciu 3 (puszek/ butelek) Carlsberga, Zywca (bardzo boli), Zubra (oj kiepsko sie czuje), Tyskie i Lech (oj boli boli i czuje sie kiespko, musze brac apap)... unikam bo cholernie zle sie czuje na drugi dzien, okocima, harnasia, tatry, piasta, bosmana i pozostalych wynalazkow... które w swojej historii były kiedyś naprawdę dobrymi piwami...

W tej sytuacji wole już z piwopodobnych trunków wypić heinekena mimo ze jest droższy niż pozostałe, ale za to w miarę dobra kondycja na drugi dzień...
__________________
----------
pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post