Cytat:
Napisany przez kacpercapo
Która pozwal na przykład korzysatać ze wszystkich pendrive nawet KingStone smigaj i to wszystkie !!!
|
Już Ci tłumaczyłem kiedyś jak to działa, a Ty wraz szerzysz ferment. Żadna z aplikacji nie używa ./MODULES jako ścieżki do zewnętrznych USBD/USBDKB/USBHDFSD/USBMASS i innych. Podobnie jak żaden z modułów scenowych nie obsługuje wszystkich urządzeń massowych. To jest zwyczajnie niemożliwe...
Cytat:
Berion
Tak oczywiście że potrafię !!!!
|
Winszuję.
Cytat:
A co do waszego tutorial to braki mi słów słabizna. A co do waszego tutorial to braki mi słów słabizna a ostatni post który widziałem to chyba z 2006 rok i oczywiście było to pytanie na które nie było w waszym cudownym tutorialu odpowiedzi!!!!
|
Argumenty...
Wiem, że masz ambicję udowodnić mi moją rzekomą niekompetencję. Najpierw jednak radziłbym Ci częściej chodzić na j.polski do szkoły i nieco poczytać o PS2. Wybacz moją apodyktyczność i pychę, ale hmmm nie ta liga. Naprawdę.
---
PS: jak zauważyłeś, wydzieliłem te posty z tamtego tematu. Nazwę topiku nadałem taką jaką uznałem za stosowną. Jak chcesz inną to daj znać, a zmienię.