Cytat:
Napisany przez kacpercapo
[...] potrzebne do Fatów bo fmcb z normal instal nie zawsze działa na nich. [...]
|
Ehhh... kolejny raz muszę sprostować. FMCB działa na każdym modelu PS2, który ma właczony OSD Update w biosie - a więc z każdą prócz nowych SCPH-9xxxx). ESR z kolei na każdej PS2 no ale to logiczne.
Cytat:
[...] To jest oczywiste ze trzeba pathować gry według mnie. [...]
|
Tutoriale są po to, żeby wyjaśniać jak najwięcej. Ktoś kto nigdy nie interesował się sceną PS2 nagle z kosmosu nie wymyśli, że do kopii potrzebny jest patcher (albo ręczna zmiana tablicy/dodanie plików dla DVD-Video).
Cytat:
[...] Witam do końca tygodnia umieszczę poradnia na temat ESR będzie lepszy niż ten wcześniejszy i zdradzę w nim kilka ciekawych sekretów Pozdrawiam
|
Poradnik jeśli już, a nie poradnię.
Aż jestem ciekaw jakież to 'sekrety' dla nas przygotowałeś. ;D
---
Cytat:
Ja na tym forum za moje posty dostawałem tylko punkty karne a tu tak odmiana.
|
Za posty skrajnie łamiące zasady j.polskiego. To tyle jeśli chodzi o rzeczywiste punkty karne. Co do uwag krytycznych to są nieuniknione jeśli wypisujesz jakieś głupoty (zdarza Ci się) - staram się wtedy naprostować sytuację.
W każdym razie, nie mam nic przeciwko pisaniu "poradni", byleby tylko dało się je czytać i nie zawierały bajek dla niegrzecznych dzieci. Jak już się zdecydujesz na wersję ostateczną to daj znać, mogę Ci to wrzucić do pierwszego postu.