Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.03.2009, 18:51   #21
kacpercapo
Bywalec

Data rejestracji: 08.02.2009
kacpercapo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Trilu Podgląd Wiadomości
No to jedziemy,zapomniałeś dodać ,że grę spatchowaną toxic patcherem dodatkowo trzeba spatchować ESR Patcher'em .

Ja nie patchowłem ESR Patcher'em ale był już z patchowany Memento i dlatego zapomniałem o tym wspomnieć.

Twoje sekrety ,tez nie wnoszą żadnej rewelacyjnej nowiny ,wręcz jedno zdanie mija się z prawdą .

Tak to powiedz to wszystkim którzy instalują FMCB i stwierdzą tak jak ja napisałem w tutorialu!!!!!

Z twierdzeniem ,że płyty TDK są dobre to się na pewno nie zgodzę ta marka od paru lat robi ścierwo,prędkość wypalania też na obecne czasy jest nie odpowiednia, spokojnie gry dla PS2 można palić x8,nośniki które ja polecam to Sony i Verbatim.

Ja korzystam już z TDK od paru lat .Nie interesuje mnie jak wypadają w jakiś testach tylko z doświaczenia wiem żę są dobre mam backup które mam nawet 2 lat i dziąłają bez zarzutu i dlatego je polecilem!!!!!To nagraj tak ja ty napisałeś GOW 2 i po korzystaj troche z niego po tygodniu bedzie sie juz zacinał zadład !!!!?

A za to zdanie :
''Pisze to po to aby ułatwić patchowanie gier pobrany np. Z RAPIDSHARE albo TORRENTÓW bo wiadomo w jakim kraju i jakich czasach żyjemy że wszystko jest w Sieci''
Twój poradnik powinien wylądować w śmietniku,nie popieramy tu piractwa .
Ja też nie popieram piractwa ale nie powiesz mi żę ty nie korzystasz z tego co można zanałeść w necie wiec nie ośmieszaj się.
Pamietaj że każda mp3. która masz na kompie też jest piracka czyż nie !!!
A i czekam na twój poradnik który też do śmietnika wyrzucę!!!!!

Ostatnio zmieniany przez kacpercapo : 23.03.2009 o godz. 18:55
kacpercapo jest offline   Odpowiedz cytując ten post