Dyskusja: [Sprzedam] AIW 9800, WC, SODIMM DDR, BlackBox
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2009, 19:58   #6
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
@Wawelski
Zasady są dla wszystkich i należy się do nich stosować. Dotyczy to szczególnie użytkowników, którzy nie są pierwszy raz na forum i znają panujące tu reguły.

Wątek zostanie skasowany, jeżeli do 23:59 nie będzie zgodny z regulaminem tego działu.
No, jak to skasowany?
Regulamin mówi o zamykaniu. Ciebie nie dotyczy regulamin?

Update.
O, nastąpiła zmiana regulaminu.
Chyba odwieczna zasada prawna, że prawo nie działa wstecz obowiązuje? Jak zamieszczałem temat to regulamin był taki, jak cytowałem

Do tego zapis o końcowej cenie jest nierealny - chyba, że ktoś jest jasnowidzem

Ale jak ktoś chce, to mogę podać, że za każdą część 1000 PLN. Prawdziwą cenę końcową będę mógł podać po zawarciu transakcji.

A żeby nie było, że temat zawiera tylko linki, to jest tam też troszkę tekstu. Więcej tam nie mogę dodać (przez IMO chore ograniczenie możliwości edycji postów).

Ale na odczepnego:
Jeszcze raz w dużym skrócie opis. Pompa do CO trzybiegowa firmy CirculatingPumps CP43 (wydajność do 3,8m^3/h), dalej miedziana nagrzewnica. Z nagrzewnicy woda wędruje do dołu do rozdzielacza Gardeny z możliwością regulowania przepływu na każdym z czterech kanałów osobno. Potem do "listwy" z miedzianych trójników łączących 12mm rurki z 1". Dzięki takiej kolejności do nagrzewnicy trafia najcieplejsza woda (pompa robi się dosyć ciepła). Ogromną zaletą tej kolejności jest też to, że jak mi się rozszczelniło się jedno łączenie, to nie było wycieku, tylko układ się zapowietrzał (dzięki temu zaczynał być słyszalny - normalnie pompy nie słychać i dopiero na trójce słychać cichy szum wody w układzie).

Opis V1 przed zmianami

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 24.03.2009 o godz. 20:08
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post