Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2009, 18:03   #651
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Moja była w Lidlu!
Kupiła proszek do prania za "psie pieniądze"
DWA W JEDNYM na nim pisze.
Już wiem co to znaczy.
Piasek i kreda w jednym opakowaniu.
LIDL JEST WIELKI.
Jakiś płyn do prania moich roboczych drechów i polarów używam - spełnia oczekiwania: tani, dobrze pierze, nieźle pachnie, nie dostaję uczulenia. Wystarczy.
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Jest wielki, ale tak beznadziejnie zorganizowane te póły są, że jestem chory, jak mam tam pojechać.

A jak jestem chory, to nie jeżdżę...

Ja za cholerę nie wiem co jest dokładnie i gdzie, jajek szukałem 10 minut, wiem gdzie jest kawa, wiem też gdzie jest monopol, pomimo, że kupiłem tam coś ze 3 razy, ale klienci dzwonią na kasjera, więc łatwo trafić, poza tym jest na środku
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post