Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2009, 11:38   #216
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Jedno mieszkanko właśnie urządzałem, drugie zaraz będę (niestety nie moj, robię za "eksperta" - bo potrafię używać googli ).

Do firm przywiązuję małe znaczenie.
Lodówa
1. Podstawa dla mnie, to małe zużycie prądu (klasa A+ lub lepiej)
2. Duża zamrażarka (i wygodnie, jak jest na dole). W lodówce zazwyczaj mam miejsce - a jak chcę schłodzić szybko piwko, to zamrażarka pełna prawie zawsze
3. Szklane półki. Kiedyś zastanawiałem się, co tak to chwalą, ale jak ryba mi pociekła na tort na niższej półce kratkowej, to już wiem
4. Głośność - znaczy, żeby cicha była
5. Gwarancja i niezawodność. Chociaż wszystkie opinie, jakie znam mówią, że czasy, gdzie lodówka chodziła przez kilkanaście/dziesiąt lat bezpowrotnie minęły.
6. Cena

Co do pralki i innych zabawek kuchenno-łaziennych sam rozpoznaję temat i chętnie poznam opinie. Ale i tak mam w pobliżu centralne sklepy Avansu i Euro - i pewnie wybiorę coś z mocnej przeceny, co akurat będzie mało porysowane/pogniecione