@rycho tak to jest obowiązkowe dla wszystkich czytających ten temat (ale się wkopałeś)
@Jarson Kubica wiele razy na piątkowych treningach mówił, że źle mu się bolid prowadzi i ma jakieś tam problemy z czymś, a potem albo lądował na podium albo się o nie ocierał. Oczywiście to nie musi być reguła i teraz może się tak nie zdarzyć (czego oczywiście mu nie życzę).
Mnie w mediach nie uderza to, że jest tyle informacji o F1 i Kubicy tylko to, że jeszcze jak Kubica nie był w F1, ale w niższych seriach, to nikt go nie zauważał z polskich mediów, a jak już go zauważyli to mówili/pisali o nim praktycznie same złe rzeczy i że nie ma co szukać w F1 (nie liczę mediów specjalizujących się w motoryzacji), a teraz dla tych samych ludzi jest mistrzem świata. To jest troszeczkę dla mnie wkurzając, ale tez i smutne.
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty

) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz)