Dyskusja: F1 sezon 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2009, 18:14   #69
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez cancel Podgląd Wiadomości
Po tak doświadczonym kierowcy spodziewałem się lepszej jazdy.
Barrichello twierdzi, że wjechał w Webbera, bo mu ktoś z tyłu przywalił (całkiem prawdopodobne w zamieszaniu na starcie) - w dodatku uszkodził mu dyfuzor i stąd wynikał jego niższy performance w wyścigu.

Ogólnie jak się zastanowić, to wcale nie jest różowo dla BMW - owszem, wyścig się tak poukładał, że Kubica walczył w końcówce o miejsca na podium, ale jak pomyśleć, Brawn pięknie odjechał, Red Bull był bardzo mocny (Webber miał uszkodzony bolid), a Toyota ze startu z pit line wjechała na niezłe, punktowane miejsca.

Bardzo jestem ciekaw wyścigu w Malezji - na podstawie 2-3 wyścigów będzie można już coś więcej powiedzieć. Ciekaw też jestem dokonań Heidfelda z KERS, bo dzisiaj po uszkodzeniach na starcie w ogóle nie było go widać.

Ale IMO inni powinni jak najszybciej starać się wdrożyć ten dyfuzor - ciekawe, czy im się uda przy braku testów.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post