Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2009, 10:30   #19945
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Myślisz, że jeszcze będzie
Nie jestem taki nerwowy coby na otwarcie jeździć. Miałem co robić od rana, jeszcze chamy prąd wyłączali...

Kawa wypita, czas na przejażdżkę przez las.

Jak wrócę, to będą testy kawy, aż mi oczy na wierzch wyjdą

Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
Ed, ale ilez mozna jezdzic na takim rowerku.Do lidla na tym raczej nie dojedziesz
http://allegro.pl/item584656393_najw...wy_yk_b54.html
Mój ma koła! Jeszcze...
ed hunter jest offline