Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
ja jestem fanem polaczenia asus'a z p4... 
nie jest to komp tylko i wylaczeni do pracy (choc bywa ze cos sie na nim liczy 2 dni - na atlonie 2200+ liczy sie 5 dni wiec wybralem p4 - jak soft jest pisaney pod p4 a ja z niego kozystam to musze) - lubie sobie pograc - Majonez wie w co - i ja sie z nikim nie scigam - za cene twoich dwoch scsii dyskow ja mialem 90% kompa... bo to nie serw zeby w niego 10k rpm hdd pakowac (buczy jak odkurzaacz)
|
Nie jest tak zle, pod warunkiem ze ma sie porzadna obudowe... poza tym to jest sprzet na ktorym pracuje, w domu stoi sobie slabsza maszyna oparta na duronie 1300 MHz i wcale nie zamierzam w nia inwestowac, bo po co?
Do netu mi starczy, do napisania w wordzie pisemka tez, do skanowania zdjecia tez, do ogladniecia filmiku rowniez, do zabawy czasem w jakas gierke tym bardziej... po co wydawac wieksze pieniadze?
Maniakiem gier nie jestem, a te co lubie to w zupelnosci mi starcza na tym co mam... ludzie co nie ktorzy to maja po prostu *******ca, dyski zmieniaja na jakies drogie egzemplarze, procesory, pamieci na DDRy jakies wypasione, po co? skoro nadal robia to samo, co zwykle.. a dla gier? jesli dla tego czegos to szkoda gadac... w kraju recesja a tutaj polowa chwali sie ze sprzet wymienia sie na cholera wie jaki... zapewniam was, ze znam tysiace co by chcieli te wasze w szafie komputery 486 nawet miec, bo nie stac ich na cokolwiek...
Wiec albo jest to topic snobow, albo zabawa dla bogatszych...
Bacmy troche skromniejsi... sa tacy co zagladna tutaj i zrobi im sie dziwnie przykro... lub zwieja z forum, uznajac go za snobistyczny wyscig szczurow.
pozdrawiam