Dyskusja: F1 sezon 2009
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2009, 16:19   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
Przeglądnąłem wyścig jeszcze raz i jeśli Vettel dostał karę za wjazd w Kubicę, to Barrichello powinien dostać conajmniej taką samą za grę w kręgle na pierwszym zakręcie.

Jeszcze co do polskich gazet, wszyscy piszą, że Vettel jest be i to czasem w chamskim tonie, vide Fakt itp. a potem się dziwią, że kibole będą robić zadymy, tak jak kiedyś rzucali śmieciami w Hannawalda. Jak widzę kolejny kretyński tytuł artykułu napisanego przez niedouczonego pseudodziennikarza w naszej prasie to mnie na wymioty zbiera, a ludzie to czytają i wierzą.
Przejrzałem poniedziałkowe tytuły i na szczęście tylko Fakt i Superexpress jak zawsze się wydurniły (swoją drogą chętnie widziałbym jakiś bojkot tych tytułów za takie kretyńskie, wywołujące tylko agresję tytuły), w reszcie komentarze były raczej stonowane (chyba jeszcze w Dzienniku pojawiły się niepotrzebne epitety).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post