Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2003, 08:56   #50
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
zarabialem na swoj sprzet min noszac worki na poczcie, pracujac na budowie, rozdajac ulotki, robiac www i na koniec halturzac w banku - uwazam ze za 10 miesiecy ciekiej pracy nalezal mi sie taki sprzet - gdybym jeszcze na nim tylko gral to rzeczywiscie mozna sie przyczepic do nierownosci spolecznej - ale na nim sie pracuje - i te 1.5 gb ramu ktory tam siedzi jest mi momentami NIEZBEDNE! bo inaczej moge juz lub ojciec (jeden powazny komp na dwie potrzebujace go osoby) tydzien czekac na wyniki - jest to moj pierwszy sprzet od 2 lat - i zadko w nim cos wymieniam
Ale to nie o to chodzi... mamy sobie sprzet, jaki mamy, czy pracujemy na niego ciezko czy tez latwa reka przyjmujemy od sponsora... to nie jest istotne... bardzej moralne byloby tutaj napisac na konkrety tego topicu na zadany jego temat, niz rozpoczac kampanie chwalenia sie jakie to mam podzespoly z wymienianiem ich konkretnych symboli i specyfikacji... po co to komu? dowartosciowac sie? aha ja mam taki sprzet a on ma gorszy... ok, nie jest tak zle... w duzej czesci swiadczy to tylko o tym ze wiekszosc tutaj piszacych na tym topicu to dzieci, ktore chwala sie foremkami w piaskownicy...
takie jest moje zdanie... a reszta moze sobie swobodnie rozpisaywac sie o Nvidiach czy innych dyskach z procesorami pokrytych moca zasilacza

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post