Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2009, 18:40   #12
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez IceManSpy Podgląd Wiadomości
A tam pisze o 20 GB dysku, ale chyba pen 4GB wystarczy, prawda? A czy mogę być używane do tego inne XP np z SP2 czy SP3 lub nieoficjalne jako test? I czy np pendrive'a musimy formatować tym HP Drive Key?
4GB Na początek wystarczy, ale jeżeli chcesz instalować na nim jakieś programy to musisz mieć większego pena U mnie po instalacji z XP z SP3 zajmował jakieś 1,7gb.

Cytat:
Napisany przez Berion
edit:
Przeczytałem tutorial. Potrzebny, nie wiem co on robi konkretnie ale pewnie buduje z MBRem. W końcu skąd bios miałby wiedzieć co odpalić. 4GB to trochę mało, mój XP zajmuje około 5GB zaraz po instalacji. Aż chyba kupię sobie pendrive'a żeby się pobawić.
Z tego co wiem te modyfikacje pozwalają na odpowiednie załadowanie sterownika pamięci masowych podczas instalacji systemu. Bo zwykłego XP niestety nie da się zainstalować na pendrive, gdyż po pierwszym etapie wywala się na BSOD...

Ostatnio zmieniany przez gallus : 01.04.2009 o godz. 18:45
gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post