Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2009, 21:53   #19996
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Etykiety dla mnie zbieraj!

i spać - na 6:00 do pracy.

Ale za to weekend dłuższy będzie.
Zaraz zacznę, mam trochę flaszek po tym, tym razem bardzo dobrze schowam etykiety...
Cytat:
Napisany przez Ormianin Podgląd Wiadomości
Ale ten Kiper to kilka lyków i po Kiperze...
Tak to niestety wygląda, bardzo dobre, więc wchodzi jak...dobre piwo
Druga sprawa, to pojemność - taka właśnie na wypicie w chwilę
Pytałem się, czy będzie wersja tego piwa z mniejszym napięciem - ma się postarać. Bo to, ze swoją mocą, to jest fajne na sobotę, i to jak człowiek ma zamiar się sponiewierać z lekka
Normalnie, to bym chciał takie 5%
ed hunter jest offline