Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2009, 07:01   #9012
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kaspello Podgląd Wiadomości
Ja też dostałem wczoraj tego maila co Rycho.
Tak szczerze mówiąc to chyba ściema, ale nie jestem do końca przekonany bo wczoraj był prymaaprilis hehe
a ty Rycho dzwoniłeś już tam?
bo ja jak to czytałem, przesłałem im swoje dane hehe. ale te pół mln GBP by się naprawde przydało, a co dalej będzie to się okaże hehe.
Co wy otym sądzicie ?? czy to pic na wode??...
to ty jeszcze masz jakiekolwiek wątpliwości? dzwoń natychmiast, w ciągu kilku godzin będziesz miał tę kasę na koncie, Rycho właśnie pozdrawiał nas z Seszeli, ale mówił, że są przereklamowane. takiej okazji się nie przepuszcza! nie codziennie człowiek dostaje pół bańki funciaków mailem! szybko dzwoń!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post