Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2009, 05:51   #587
szczuru
eŁDeZet Ma(j)ster

Data rejestracji: 05.04.2005
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Witam, dostałem w swoje łapy router Pentagram Cerberus WiFi 802.11g Lite (bez wbudowanego (A)DSl'a) i chciałem go połączyć z modemem DSl Dialnetu (ARMAX AR801MP - Anex B) lecz po podłączeniu (kabel nie skorosowanym) i skonfigurowaniu w routerze odpowiednio połączenia PPPoE nie mogę się &quot;wdzwonić&quot; do neta bo zawsze jest failed :/ Czy to może być kwestia tego, że połączyłem urządzenia kablem prostym i wymagany jest krosowany (a nigdzie takiego info nie doczytałem :/). Oto moje ustawienia: Nie ważne też co wybiore przy "Connection Type" (Na żądanie, Automatyczne czy ręczne) bo zawsze mam "Connection failed". No i jak podłączam modem do routera to przez chwile mryga lampka od WAN'a (czyli wg manuala następuje auto-konfiguracja) po czym gaśnie :/