Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2009, 17:04   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Romek - nigdy nie uzywalem samego elektornicznego kompasu, ale mam dwa GPSy, ktore taka funkcje maja
jak sie poruszasz (lub wczesniej poruszales i teraz tylo stoisz nie obracajac) to dziala dobrze
jak stoisz to jest zgadywanka
nie wiem, czy tak samo bedzie w przypadku tych urzadzen z samym kompasem, bo raczej nie kozystaja z satelity, tylko z pola magnetycznego, ale w tym przypadku jestem zwolennikiem standardowych rozwiazan
jak ide w gory, stary sprawdzony kompas jest w kieszeni
a jak biegam... uzywam elektornicznego zegarka wiec sie ciesze, ze mam niezla wyobraznie i potrafie sobie ze slonca i godziny odczytac kierunek co juz mi sie pare razy zdazylo
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post