Dyskusja: Motoryzacja-skuter
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2009, 08:43   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Simsonowi to się mniejszą zębatkę dorabiało na tył, przynajmniej ja miałem taką przez jakiś czas, aż się zużyła (wyciągał ponad 80 km/h), wtedy kupiłem standard, bo bardziej bawiła mnie "moc" przy jeździe po lesie.
Zwiększając szybkość w chińskim skuterku o małych kółkach należy pamiętać jeszcze o jednej rzeczy - trzeba mieć zdrowe nerki i odpowiedni papier przy sobie.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post