Dyskusja: Ad-Aware 6.0
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2003, 13:20   #31
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
TO jest pytanie kto i dlaczego to wywalil? jesli tak to marsjanie zaatakowali...
napisaeni tego tekstu swiadczy wlasnie o tym ze upodobales sobie najazdy na kazda ingerencje w wolnosc slowa w postaci moderatorow (nie cenozrow - piszac tak obrazasz mnie) - czyli jednak my (albo samo zjawisko - faktycznie lepiej sie nei przeceniac) cie intryguje
dobra napisze w punktach:
1. jestem przeciwny ingerencjom w wolnosc slowa - i dotyczy to rowniez cenzorow
2. nie dotyczy to uzywania slow powszechnie uznanych za obrazliwe, obrazania uczestnikow dyskusji, rasismu, przekonan religijnych i ( zupelnie prywanie uzywanie bekotu zamiast jezyka poskiego)
3. okreslenie CENZOR jest jak najbardziej na miejscu - bo taka de facto role pelnicie ( taka postawe przyjeliscie)i nie ma w tym slowie nic obrazliwego. Moderator kierunkuje dyskusje ..zreszta nie ma sensu tego wyjasniac ( przeczytaj wlasne posty pod adresem bartka i poprzenich moderatorow )
4 jesli uwazacie, ze to powinniscie robic -co robicie - to gratuluje dobrego samopoczucia
5. jest mi obojetne czy na forum cenzorzy beda czy nie ( trafnie to przy poprzedniej rewolucji palacowej okreslil Yachol - ale nie chce mi sie postu szukac).
6.zaluje, ze jedynym moderatorem nie jest Majonez - i nie tylko dlatego, ze jest z Wrocławia

mysle, ze na tym zakonczymy nasza wymiane pogladow na temat cenzurowania - nie osiagniemy cosensusu - mysle, a zreszta...end
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online