Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2009, 23:23   #11
Ekiert
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.04.2009
Ekiert w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Psp 1xxx jest przerabialna (fat) psp 2xxx jest przerabialna oprócz jednej wersji psp 3xxx jest nadal nie przerabialna dużo ludzi oczekuje tego momentu podobno jest nowa bateria od datel która może włanczyć psp 3k i 2k (TA-088 v3) w stan recovery menu lecz mnóstwo osób nawet nie myśli o spróbowaniu tej bateri nikt nie jest pewny czy zadziała nie długo prawdobodobnie nie będzie tej bateri bo Sony podał do sądu datel'a ja polecam kupić se fata ponieważ jest najlepszy pod względem że napewno sie przerobi i bedzie można wrzucić hb (homebrew) pluginy czy chociaż piraty nie mówie że można piracić ale szczerze nie mogłem znaleść jednej gry nawet na allegro pisałem na róznych forach ze kupie no to musiałem sciagnać ale i tak radze nie piracić radze jezeli chcecie sie upewnic czy warto kupic tą gre to demówki sciagać ja na szczescie nie kupiłem jednej gry totalna żenada spider man web of shadows czy cos takiego tragedia a co do tematu psp 2k podobno ociera sie o płyty i skrzypi a nawet dużo osób sie skarżyło na psp 2k ;]

Sorka za ort ale od 2 lat mieszkam w szkocji
Ekiert jest offline   Odpowiedz cytując ten post