Cytat:
bgn napisa***322;(a)
dobra napisze w punktach:
1. jestem przeciwny ingerencjom w wolnosc slowa - i dotyczy to rowniez cenzorow
2. nie dotyczy to uzywania slow powszechnie uznanych za obrazliwe, obrazania uczestnikow dyskusji, rasismu, przekonan religijnych i ( zupelnie prywanie uzywanie bekotu zamiast jezyka poskiego)
3. okreslenie CENZOR jest jak najbardziej na miejscu - bo taka de facto role pelnicie ( taka postawe przyjeliscie)i nie ma w tym slowie nic obrazliwego. Moderator kierunkuje dyskusje ..zreszta nie ma sensu tego wyjasniac ( przeczytaj wlasne posty pod adresem bartka i poprzenich moderatorow )
4 jesli uwazacie, ze to powinniscie robic -co robicie - to gratuluje dobrego samopoczucia
5. jest mi obojetne czy na forum cenzorzy beda czy nie ( trafnie to przy poprzedniej rewolucji palacowej okreslil Yachol - ale nie chce mi sie postu szukac).
6.zaluje, ze jedynym moderatorem nie jest Majonez - i nie tylko dlatego, ze jest z Wrocławia
mysle, ze na tym zakonczymy nasza wymiane pogladow na temat cenzurowania - nie osiagniemy cosensusu - mysle, a zreszta...end
|
ad2. - wolnosc slowa to mowienie tego czego nie zabrania prawo - podawanie linkow w jakistam sposob z prawem koliduje - i tu wolnoscia slowa nie mozna sie zaslaniac
ad3. - no komment - ale kiedy ja nazwe cie wichrzycielem pewnie poczujesz sie dobrze?...
ad4. - moje samopoczucie nie jest zwiazene z tym co robie na forum - mam od tego 'real life'
ad5. - mi na swoj sposob tez - ale mod przydaje sie kiedy przychodzi pan Imperator czy ww__ i trzeba sie pana pozbyc
ad6. Majonez MIAL DOSC takich uwag i dogadzania wszystim na raz - ja tez zacznam miec - i zaraz zobaczymy co on sam na to napisze